“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DÖĞÜŞCÜ, ARTIK KADİRLİ’ Yİ TÜRKİYE YE TANITMA ZAMANI GELMİŞTİR
    • 2 Kasım 2018 - 07:02:18

CHP ilçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, tarihi Alacami, restorasyonun bitmesiyle ibadethane olmasının yanı sıra tarihi eserlerin de görülebileceği bir mekan haline gelmesinin ardından artık Kadirli’nin içinde barındırdığı bu tarihi dokunun Türkiye ve Dünyaya tanılması gerektiğini söyledi.
Alacami den tarih fışkırıyor diyen başkan Döğüşcü, “Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan ve önümüzdeki aylar da ziyarete açılacak olan ALACAMİİ den tarih fışkırıyor !” dedi.
Alacami Restarosyon alanında incelemelerde bulunan Başkan Döğücü gazetecilere açıklamalarda bulundu, “Bu Tarihi fırsatı TURİZM CENNETİNE çevirmek için VİZYON ortaya koymak lazım ! Anavarza -ALACAMİİ -Kokar – Karatepe güzergahı yaratılmalı bir gün konaklamalı Kadirli turu, Ekonomimize ve Kadirli’nin tanıtımına inanılmaz katkı sağlayacaktır. Tur operatörleri ve turizm bakanlığı ile koordineli çalışılmalı açılacak Turizm otelcilik uygulama oteli hem yatak sayısı hem de kalifiye eleman açısından , Sülemiş tesisi, var olan özel sektör OTELLER ,
YÜKSEK OKULUMUZDA GASTRONOMİ bölümü var , hatta çok iyi bir mutfakları var, ORTAYA KONULACAK vizyon da bizim en büyük artımız olacak !
Kadirli de artık Kadirli için vizyon yaratacak , Vizyon sahibi yerel yönetimlerin gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Döğüşcü,
Öncesinde YILANKALE -ANAVARZA sonrasında Zeugma ve Nemrut olan KADİRLİ TARİHİ MABEDLERİ iyi bir pazarlama ile TÜRKİYE nin turizm rotası olacaktır.” şeklinde konuştu..
ALACAMİİ cevresi genişletilmeli diyrek sözlerine son veren başkan Döğüşcü, “otobüsler için park alanı ve hediyelik eşya satış alanları , yöresel ürünler satış alanları olarak düzenlenmelidir ve tüm bunlara ALACAMİİ restorasyonu bitmeden şimdi den başlanmalıdır” diyede konuşmasına ekledi..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz