OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ÇETİN ÖNSEL’DEN MİTİNG GİBİ TOPLANTI
    • 14 Şubat 2019 - 08:22:05

MHP’den Belediye Başkanı A. Adayı ve Atatürk Caddesi sevilen  esnaflarından Çetin Önsel tarafından Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesi’nde düzenlenen miting gibi toplantıda Belediye Kadirli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Tarhan’a sevgi seli muhteşemdi.

Önsel, coşkulu kalabalığa teşekkür ederek başladığı toplantının açılışı konuşmasında, ailesi, sevenleri ve dostlarıyla 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a yol arkadaşı olmak istediğini belirterek, “Kadirli Başkanını sevdi bir kere. Partimizin ve başkanımızın emrinde sonuna kadar tam destek veriyoruz. 31 Mart’tan Belediye Başkanımız sayın Dr. Ömer Tarhan’a yol arkadaşı olarak Kadirlimize hizmet etmek için yola çıktık. Kadirli’ye yaptığı başarılı hizmetlerin devam etmesi için Allah izin verirse hep birlikte Belediye Başkanımız sayın Dr. Ömer Tarhan’a tam destek vererek seçimleri kazanacağız ” diye konuştu.

Miting havasında geçen toplantıda “Başkan Tarhan” sloganlarıyla kürsüye gelen Kadirli Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkanı Adayı Dr. Ömer Tarhan ise konuşmasında 10 yılda yaptığı çalışmalar ve yapacakları projelerle ilgili bilgiler verdi.

Kadirli Belediyesi’nde İstikrarın devamı için destek isteyen Başkan Tarhan, “Yaptığımız çalışmalarla tekrar huzurunuza geldik. Kadirlimiz için yeni projelerle desteğinizi istiyoruz. İçerisinde kütüphanesinden konferans salonuna Kadirli’nin en büyük Camisini, külliyesini yapacağız. Görev yaptığımız 10 yılda çok önemli hizmetleri Kadirlimize kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz inşallah. Şeffaf bir belediyecilikle hizmet veriyoruz. Allah izin verirse gelir ve giderimizi herkesin göreceği şekilde hizmet binasına asacağız. Veremeyecek hiçbir hesabımız yok. Biz Kadirli’nin derdi ile dertleniyoruz. Allah’ın izniyle Kadirli’nin bütün sorunlarını birlikte çözeceğiz. Ustalığımızı herkesin görmesi için 31 Mart’ta destek istiyoruz. Böyle güzel bir toplantıya ev sahipliği yapan değerli dava arkadaşımız Çetin Önsel’e ve toplantıya katılanlara çok teşekkür ediyorum. Siz kalemi verin reçeteyi ben yazarım. Allah izin verirse Kadirli, 31 Mart’ta yine tarihi yazacak.” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz