UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BÜYÜKBOZDOĞAN “ KADİRLİ’NİN AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE İHTİYACI VAR”
    • 11 Kasım 2018 - 10:03:10

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Denetçi Mali Müşavir Mustafa Büyükbozdoğan, düzenlediği toplantı ile aday adaylığını açıkladı.
Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, Gençlik Kolları Başkanı Levent Çolakça, Kadın Kolları Başkanı Leyla Tekerek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları ile kalabalık bir partili katıldı.
İlçe Başkanı İsmail Oruç yaptığı konuşmada her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz diyerek “ Önce partimizi kapatmaya çalıştılar. Sonra geziyi bahane ettiler. İhtilal yapmaya çalıştır. Biz öyle bir milletiz ki Peygamber efendimizin hadislerine mazhar olmuş bir millet olarak dim dik ayakta duracağız. Bayrak inmeyecek ezan susmayacak. 2000 yılından önce IMF kapısında nöbet tutuyorduk. Neden? IMF bize para versin diye kapılarda bekliyorduk. Şimdi IMF’ye borcumuz kalmadı. IMF’ye para bile veriyoruz. Kendi silahlarımızı kendimiz üretmeye başladık. Eskiden kumandalar Amerika’nın elindeydi şimdi ise bizim elimizde. Bizler daha çok çalışacağız ve Belediyeyi birlik beraberlik ile alacağız. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse onunla yanında olacağız, onunla birlikte yürüyeceğiz ve başaracağız” diyerek, aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.
Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Ak Parti Kadirli Belediye Başkan Aday Adayı Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Büyükbozdoğan, yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
“ Biz bu toplantıyı aslında büyük zaferin tarihinde yani 3 Kasım’da icra edecektik. Ancak gerekli hazırlıkların ve izinlerin bu güne yetişmesiyle alakalı olarak toplantımızı bugüne almış bulunuyoruz. Ama bilmenizi isterim ki biz bu yola; 3 Kasım ruhuyla 3 Kasım 2002 şuuruyla 3 kasım vizyonuyla çıkmış bulunuyoruz rabbim muvaffak etsin inşallah.
Bir diğer husus, neden bu toplantımızı geniş bir salonda değil de parti binamızda gerçekleştirdik. Parti binamız benim, yaklaşık iki yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini icra ettiğim adeta 2. Evim gibi olmuştur. Allah nasip ederse Belediye Başkanı seçilirsem burayı bu mekanı yine öyle göreceğim öyle değerlendireceğim. Öte yandan kardeşlerim, burası bizim, 15 Temmuz hain kalkışma gecesi sabahlara kadar direnmeye yemin ettiğimiz, nöbet tuttuğumuz, “ÖLSEK DE DÖNMEYİZ BU YOLDAN” dediğimiz adeta bir DEMOKRASİ KALESİ OLMUŞTUR o açıdan DEĞERLİDİR- KADİRLİDİR-KIYMETLİDİR!!!
1996 Yılında Refah Partisi İlçe Başkanlığı ile başlayan siyasi hayatıma sırasıyla; Fazilet Partisi ve Ak Parti’de ara vermeksizin devam ettim. Geçtiğimiz bu süre zarfında; İlçe Başkan yardımcılığı İl Başkan Yardımcılığı Belediye Meclis Üyeliği, SKM başkanlığı, ilçe başkanlığı gibi önemli görevlerim oldu. Demem o ki siyasetle yoğurulmuş ömrümde zaman zaman eşimi çocuklarımı ihmal ettim zaman zaman işimi ihmal ettim ama ALLAH ŞAHİT ASLA DAVAMI PARTİMİ İHMAL ETMEDİM.
Bu süre zarfında köyler de dahil kadirliyi sokak sokak mahalle mahalle dolaştık. Vatandaşın ne istediğini kadirliye ne gibi hizmetler yapabileceğimizi yerinde tespit ettim. Bu kararı alırken de kanaat önderlerimizle sivil toplum kuruluşlarımızla siyasi büyüklerimizle istişare ettim ve aday adayı olmaya karar verdim..
Güzel İlçemiz Kadirli hızla büyüyor hızla nüfusu hılza artıyor.. ama maalesef belediyecilik anlamında pek çok hizmet eksik kalıyor bu büyümeye bu değişime ayak uydurulamıyor.. Hiçbir şey yapılmıyor demiyorum –yapanlardan Allah razı olsun- ama eksik kalınıyor… Kardeşlerim; Kadirli’nin daha etkin daha kapsamlı bir belediyeciliğe, daha çok hizmete ve kalkınmaya ihtiyacı var daha doğrusu kardeşlerim, kadirlinin 10 yıldır hasret kaldığımız özlemini çektiğimiz AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE İHTİYACI VAR AK BELEDİYEYE İHTİYACI VAR!!!!
İşte bu kardeşiniz; Allah’ın izni, genel merkezimizin takdiriyle aday olursa bu hasreti vuslata çevirmek için, büyük bir eksikliği gidermek için Aday olmuştur. İnanıyorum BAŞARACAĞIZ- BAŞARACAĞIZ-BAŞARACAĞIZ!!!!!
Bize belediyeciliği soruyorlar; değerli dava arkadaşlarım, bu kardeşiniz 2009 yılında belediyeyi alamadığımız o dönemde Belediye Meclis üyesi olmuş- bununla birlikte Mecliste Grup Başkanı olmuş ve o dönem bütün çalışmalara katılmış katkı sağlamış bir kardeşinizdir! Yani Elhamdülillah belediyeyi ve bütün işleyişi neyin nasıl yapılacağını bilmekteyiz.. Bir diğer husus, biz belediyecilikte tarih yazan bir partiyiz,, o bakımdan ben o soranlara diyorum ki biz belediyeciliği Maraştan Konyadan, kayseriden, antalyadan, istanbuldan—biz belediyeciği RECEP TAYYİP ERDOĞANDAN BİLİYORUZ ERDOĞANDAN!!!!!
Elbette bu bir tanıtım toplantısı ve ben vaktini çok fazla almadan sadece ve sadece nasıl bir belediye başkanlığı yapacağımızı bir iki cümle ifade etmek istiyorum;
Birincisi biz halktan kopuk bir belediye olamayacağız, seçildiğim takdirde esnafın dükkanında, fakirin sofrasında, vatandaşın düğününde, cenazesinde olacağım. Ulaşılabilir olacağım. Tıpkı İlçe Başkanlığı döneminde olduğu gibi…
Öte yandan Kadirlimizin en acil sorunu olan trafiği rahatlatmak için hem yeni yollar, köprüler, katlı kavşaklar yapacağız. İlk olarak işe şuan savrun üzerinde mevcut olan 2 köprünün genişleme ve onarımıyla başlayacağız. Bir diğer konu, değerli hemşerilerim, şu yüz yılda nüfusu 100 bine dayanmış şu cennet ilçenin yollarında çukurlar olması son derece incitici bir durum bu bakımdan aralıksız amansız bir asfaltlama çalışması yapacağız. Bu konuda kaynağımız var yeter inşallah.
Soruyorum sizlere; her tarafı su kaynağı olan bu topraklarda suların kesilmesi bu güzel ilçeye yakışıyor mu? Bu sorun bahanesiz, kökten bir çözüme kavuşacak inşallah…
Hızlı büyüme var diye çarpık kentleşmeye asla müsaade etmeyeceğiz. Bununla birlikte binalaşma var diye yeşilden vaz geçmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ilhamla en az iki tane Şehir parkı inşa edeceğiz. Bunlarında haricinde değerli hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde yine sayın Cumhurbaşkanımız ifade ettiler; BİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ- KUCAKLAŞACAĞIZ- HİZMET ÜRETECEĞİZ- İŞ YAPACAĞIZ.
Bir şehirde organize sanayinin yolu yoksa orda istihdam olmaz orda yatırım olmaz! Bu bakımdan kuzey çevre yolunu hayata geçirdiğimiz zaman hem yatırımlar artacak hem de trafik nefes alacak”
Tebrikleri kabul eden Büyükbozdoğan, toplantının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz