“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

15 TEMMUZ İMAM HATİP ORTAOKULU DİL EĞİTİMİNDE DE PROJE OKUL OLDU
    • 21 Mayıs 2019 - 07:04:28

İlçemiz 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu “Proje İmam Hatip ortaokulu” olarak eğitim ve öğretime devam ediyor.
İngilizce ağırlıklı eğitim programının uygulandığı okulda eğitim gören öğrenciler İngilizceyi iyi konuşan temelden İngilizce eğitimi alan öğrenciler olarak yetişiyor.
Hafızlık Proje okuluda olan 15 Temmuz İmam hatip ortaokulu isteyen öğrencilere hafızlık eğitimi de veriliyor.
Bilindiği gibi İmam Hatip Ortaokullarının müfredatı normal ortaokullarla eşit olarak okutulmakta ayrıca dini ve ahlaki eğitim verilmektedir.
Okulda Bu gün saat 10:30’da Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan’ın katılımıyla İngilizce Festivali yapılacak. Festivale tüm kadirli halkı davet edildi.
Okul Müdürü Muzaffer Loğoğlu diğer ortaokullarda haftada 4 saat Yabancı Dil okutulmakta olduğunu belirterek proje imam hatip ortaokulu olan 15 Temmuz İmam hatip ortaokulunda haftada 9 saat İngilizce okutulduğunu, Milli Eğitim bakanlığının dil bilen yetişmiş elemanlar istediğini, bu gün yapılacak İngilizce Festivalinde öğrencilerin İngilizce sunumlar yapacağını skeç gösterilerinde bulunacağını belirterek Kadirli 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu proje imam hatip ortaokulu olarak ilçemizde dil öğretiminde lider okuldur. Festivalimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz